زندگینامه
در ابتدا در یک روزنامه محلی کوچک کار میکرد و از گرده همایی ها و مسابقات ورزشی که در مدارس برگزار میشد به صورت سیاه و سفید عکس میگرفت. ولی آثارش جذابیت لازم برای استخدام شدن در یک روزنامه بزرگ و متعبر را نداشت. از این رو کار خود را نیمه تمام رها کرد و این نقطه شروع سفرهای او بود. او عاشق سفر کردن است بطوری که میگوید اگر عکاس نمیشدم حتما جهانگرد بودم.
طی سفرهایش به شبه قارهٔ هند در اواخر دههٔ ۷۰ متوجه علاقه شدید خود به عکاسی شد. خود او میگوید: «به این نتیجه رسیدم چیزی که من را مجذوب میکرد سفر کردن بود، در نتیجه کارم را رها کردم. اما تا آن زمان تجربهٔ عکاسی رنگی را نداشتم و میدانستم که مجلات سراسر جهان خواهان عکسهای رنگی هستند.» بنابراین او ۲۰۰ حلقه فیلم کداکروم با خود به هند برد.
درست قبل از حمله روسیه، از مرز پاکستان به افغانستان تحت کنترل شورشیان گذشت. او با پوشیدن لباس های بومی، در افغانستان شروع به کار کرد. او از اولین کسانی بود که درگیری در این کشور را به تصویر کشید. او برنده مدال طلای رابرت کاپا برای بهترین عکاسی در خارج از کشور است.
او جوایز متعددی را دریافت کرده است، از جمله: عکاس برتر مجله سال، که توسط انجمن عکاسان مطبوعات ملی اهدا می شود. این همان سالی بود که در آن چهار جایزه بی سابقه در مسابقات مطبوعات جهانی به دست آورد. او جایزه Olivier Rebbot را دو بار به دست آورد.
مک کری بیشتر به مناطقی سفر می کند که درگیر جنگ و شورش هستند، از جمله بیروت، کامبوج، فیلیپین، جنگ خلیج، یوگسلاوی سابق، افغانستان و تبت. او بر پیامدهای انسانی جنگ تمرکز می کند، او تاثیرات جنگ بر چشم انداز و چهره انسان را به تصویر می کشد.
کار مک کری در مجلات بزرگ جهان برجسته است و اغلب در نشنال جئوگرافیک با مقالاتی در مورد تبت، افغانستان، عراق، یمن و معابد آنگکورات و کامبوج به نمایش در می آید.
مشهورترین عکس مک کری
وی با چاپ عکس یک دختر افغان در مجله انجمن جغرافیای ملی به شهرت جهانی رسید؛ تصویری که عنوان «فراموشنشدنیترین عکس» را به خود اختصاص داد و چهرهٔ دختر را تبدیل به مشهورترین عکس روی جلد در تمام انتشارات ماه جون ۱۹۸۵ کرد. این عکس همچنین در بروشورها، پوسترها و تقویمهای کمکهای بینالمللی مورد استفادههای مکرر قرار گرفت. هویت «دختر افغان» برای ۱۵ سال پنهان بود تا اینکه مککری نام او یعنی «شربت گول» را به همه معرفی کرد. این عکس تبدیل به جنجالیترین تصویر شد و در اندازههای بزرگ و تعداد انبوه به چاپ رسید و نیز توانست مدال طلای مسابقه رابرت کاپا را به خاطر بهترین گزارش تصویری از آن خود کند.
او کار کردن روی تضادها و کشمکشهای بینالمللی را ادامه داد، از جمله جنگهای ایران و عراق، بیروت، کامبوج، فیلیپین، جنگ خلیج و جنگ افغانستان. عکسهای مککری به صورت جهانی در مجلات زیادی به چاپ رسیده و همینطور به صورت دائمی با مجله انجمن جغرافیای ملی همکاری میکند.
مککری از سال ۱۹۸۶ به عضویت آژانس عکس مگنوم درآمده است.
وی ازعکاسان مطرح نشنال جئوگرافی است و در حال حاضر نیز مشغول عکاسی از نقاط مختلف دنیا است.